De Trattoria Stoofpan

Actievoorwaarden Winactie Stovember

Wat moet ik doen om te winnen?
Inspireer andere tijdens de Stovember maand en deel jouw favoriete stoofgerecht op Facebook of Instagram. Reageer op het Facebook bericht of Tag @tefalnederland en gebruik #stovember op Instagram. Zorg er daarnaast voor dat je profiel en/of of het bericht 'publiek' zichtbaar is en maak daarmee kans op één van de drie Tefal Trattoria 28cm stoofpannen.

We selecteren de 3 meest inspirerende deelnemers en maken deze bekend op 29 november 2019.

Over de winactie
Er zijn drie winnaars in deze winactie, twee op Facebook en één op Instagram. Tussen 8 - 28 november 2019 hebben deelnemers de kans om deel te nemen. De winnaars ontvangen uiterlijk op 29 november 2019 persoonlijk een bericht en dienen zich binnen één week te melden. Gebeurt dat niet dan zal de prijs gaan naar de 2e keuze etc. Het is een wedstrijd op basis van subjectiviteit: een winnaar wordt gekozen en het is niet op basis van een loterij. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
Deelnemende beelden van de winactie kunnen gebruikt worden door Tefal om andere mensen via haar kanalen te inspireren.

Deelname eisen

  • 18+ jaar;
  • In het bezit zijn van een Facebook en/of Instagram profiel

De bekendmaking
De winnaars zullen op 29 november 2019 bekend gemaakt worden op Facebook en Instagram. De winnaars ontvangen elk een persoonlijk bericht. De winnende beelden kunnen gedeeld worden via de Tefal Nederland kanalen, indien gewenst blijft de winnaar anoniem. 
 

Winactie Stovember

Winactie Stovember

Maak de hele maand november kans op één van de 3 Tefal Trattoria 28cm stoofpannen.

Wat moet ik doen om te winnen?

Naar de Trattoria stoofpan